AANKOOP

Ben je op zoek naar een woning in Rotterdam en omstreken en wil je hulp bij de aankoop? Bij 4NUL Vastgoed hebben we kennis van particuliere aankoop en van aankoop als belegging. In beide gevallen zorgen we voor een betrouwbaar en persoonlijk traject voor de aankoop van de woning.

AANKOOP ALS BELEGGING

Bij de aankoop van een woning zijn er verschillende randvoorwaarden om rekening mee te houden. Stap voor stap begeleiden we je in het aankoopproces. Samen gaan we op zoek naar de beste vastgoed deal:

  • De beste aankoopprijs van de woning
  • Het hoogst haalbare rendement

Uiteraard adviseren en begeleiden we je ook bij overige vragen tijdens de aankoop. Zoals:

  • Voor welke huurprijs kan ik de woning verhuren?
  • Moet het appartement of huis gemeubileerd of gestoffeerd worden verhuurd?
  • Wie zijn jouw toekomstige huurders?

Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden om te investeren in vastgoed? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw portefeuille uit te breiden. Van 1 naar meerdere investeringen.

Door jarenlange ervaring in de Rotterdamse aankoopmarkt kan 4NUL Vastgoed je juist adviseren. Wij hebben kennis van de buurten, straten en de uiteindelijke huurders. 4NUL Vastgoed heeft al tientallen aankopen voor beleggers voldaan.

AANKOOP ALS PARTICULIER

Ben je op zoek naar jouw droomwoning in Rotterdam en omstreken en kun je wel wat hulp gebruiken in deze lastige markt? Bij 4NUL Vastgoed ben je aan het juiste adres. Wij hebben al vele particulieren geholpen bij het vinden van de perfecte woning. We hebben een uitgebreid netwerk van makelaars en adviseurs om het aankoopproces te vergemakkelijken. Al meer dan 10 jaar zijn we actief binnen de aankoopmarkt en staan ingeschreven als gecertificeerd als makelaar en taxateur.

Het vinden van een woning kan een ingewikkeld proces zijn. 
We begeleiden je stap voor stap bij de aankoop van jouw woning:

"Steven heeft ons geholpen bij de aankoop van onze woning. Dankzij zijn netwerk en advies is het ons gelukt om ons droomhuisje te kopen. Bedankt Steven!"
Familie van Bergen

GECERTIFICEERD MAKELAAR

De aankoop wordt begeleid door een gecertificeerd makelaar. Van advies tot aan de sleuteloverdracht. 4NUL vastgoed helpt je graag verder.  

4NUL Vastgoed is beschikbaar als aankoopmakelaar in Rotterdam en omstreken.