taxeren rotterdam

VERHUREN IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Bij het verhuren van een woning ben je op zoek naar een geschikte huurder voor de juiste huurprijs en met de beste voorwaarden. 4NUL Vastgoed helpt jou om je woning gelegen in Rotterdam en omstreken snel en betrouwbaar te verhuren. De woning verhuren wij tegen het hoogste rendement met een zo min mogelijke leegstand.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE HUURDER

We gaan op zoek naar een geschikte huurder, die de huur iedere maand overmaakt, de woning netjes bewoond en deze op een juiste manier verlaat. 

Voorafgaand aan de verhuur controleren wij de huurder altijd op inkomen en betrouwbaarheid. De huurder voldoet dan aan de eisen die door de VBO (brancheorganisatie) worden gesteld.

BETROUWBARE HUURDER

4NUL Vastgoed is aangesloten bij verhuur-websites en beschikt over een groot netwerk met betrouwbare partners zoals:

  • Internationale bedrijven
  • Universiteiten
  • Scholen
  • Ziekenhuizen  

Expats, young professionals en internationale studenten zijn mogelijk de nieuwe bewoners van jouw woning!

"Voor de waardebepaling van onze woning heeft Steven ons geholpen met het taxeren. We zijn erg blij met zijn professionele aanpak en de snelle oplevering van ons taxatierapport."
Stephanie de Bruin

VOLDOEN AAN VOORWAARDEN

Bij verhuur houden wij rekening met veel verschillende factoren:

  • Verschillende type huurcontracten
  • Huurbescherming
  • Wettelijke puntentelling van de huurcommissie

Wij zorgen dat jouw huurcontract voldoet aan de juiste voorwaarden van de Nederlandse wetgeving. Zo bekijken we gezamenlijk of je jouw woning daadwerkelijk mag verhuren, in welke belastingbox de woning valt en of je met behulp van een financiering een nieuwe huurwoning kan aanschaffen. 

GECERTIFICEERD MAKELAAR

De verhuur wordt begeleid door een gecertificeerd makelaar. Op naar de perfecte huurder van jouw woning! 4NUL vastgoed helpt je graag verder. 4NUL Vastgoed is beschikbaar als verhuurmakelaar in Rotterdam en omstreken.