TAXEREN IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Er zijn verschillende doeleinden voor het aanvragen van een taxatie. Bij 4NUL Vastgoed kunnen wij verschillende taxaties in Rotterdam en omgeving voor jou uitvoeren. Heb je een taxatierapport nodig voor de financiering van je nieuwe woning of voor het wijzigen van je hypotheek? Dan ben je bij 4NUL Vastgoed aan het juiste adres. 

TYPE TAXATIES BIJ 4NUL VASTGOED

De taxaties worden met zorg samengesteld en opgemaakt volgens de richtlijnen van de diverse registers. Wij taxeren diverse vastgoedobjecten zowel gevalideerd als niet-gevalideerd:

ZO WERKT JOUW TAXATIE

Bij het eerste contactmoment plannen we een afspraak voor een onafhankelijke taxatie. 

Tijdens de taxatie meten we de woning op volgens het NEN-meetrapport, de officiële meetstandaarden. We maken foto’s van de ruimtes en bekijken we de woning via alle taxatie-normen. Met deze gegevens stellen we een uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk taxatierapport voor jou op. 

Binnen enkele dagen ontvang je het volledige taxatierapport

"Voor de waardebepaling van onze woning heeft Steven ons geholpen met het taxeren. We zijn erg blij met zijn professionele aanpak en de snelle oplevering van ons taxatierapport."
Stephanie de Bruin

GECERTIFICEERD TAXATEUR

De taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur die werkt volgens de richtlijnen van het taxateur-register NRVT.  Bij 4NUL Vastgoed zorgen we ervoor dat alle taxatierapporten worden gevalideerd door NWWI. Zo heb jij een betrouwbaar taxatierapport die te gebruiken is bij iedere Nederlandse bank

4NUL Vastgoed taxeert in Rotterdam en omstreken.