VERKOOP VAN WONINGEN IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Van plan om jou huis in de regio Rotterdam te verkopen? Bij 4NUL VASTGOED begeleiden wij bij de verkoop van jouw woning. We zien dat wanneer mensen van plan zijn te verkopen er al veel dingen spelen. Wij helpen je op weg door bezichtigingen, onderhandelingen, papierwerk uit handen te nemen. Dit allemaal voor een stuk ontzorging in combinatie met de beste prijs voor jou woning. 

Een eerlijke en betrouwbare makelaar die gaat voor het hoogste resultaat tijdens de verkoop van uw woning. Een duidelijk advies, eerlijk en transparant, tot aan de sleuteloverdracht gaan we aan de slag voor je.

"De huizenmarkt staat enorm op zijn kop waardoor de verkoop van de woning een belangrijk onderdeel werd voor de aankoop van onze nieuwe woning. 4NUL VASTGOED heeft ons geholpen met het vinden van de juiste koper voor een prijs waar we zeer tevreden mee zijn.."
Petra en Johan v/d Berg

GECERTIFICEERD MAKELAAR

Steven is een erkende en ervaren makelaar met veel kennis over vastgoed.De afgelopen jaren heeft hij, zelf woonachtig in Rotterdam, veel mensen mogen helpen bij de verkoop van de woning. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek denkt hij graag met je mee.